joi, 19 decembrie 2013

Sarbatori Fericite si La Muli Ani!

 
 
 
In pragul Craciunului sufletele ne sunt pline de lumina, gandurile de voie buna si inimile inmiresmate de mirosul proaspat al cozonacilor.
Craciun fericit si magia sarbatorilor sa se asterne in casele voastre! 
 
La Multi Ani!
 
                                                                                              Sabin Cutas
 
 

joi, 12 decembrie 2013

Sabin Cutaş: "Politicile economice trebuie să urmărească ocuparea forței de muncă"


Strasbourg, 12 decembrie 2013,

Europarlamentarul Sabin Cutaş, membru în Comisia pentru afaceri economice și monetare a Parlamentului European (PE), a atras atenția, în plenul PE, asupra necesității consolidării dimensiunii sociale a Uniunii economice și monetare a UE. El a cerut totodată un control democratic asupra activităților Troikăi.

Sabin Cutaş: "Banca Centrală Europeană trebuie să acționeze pentru a stimula cererea și creșterea economică în UE "





Strasbourg, 12 decembrie 2013,

Europarlamentarul Sabin Cutaş, membru în Comisia pentru afaceri economice și monetare a Parlamentului European, a cerut Băncii Centrale Europene să acționeze pentru a stimula cererea și creșterea economică în UE prin intermediul injectării de capital, finanțării datoriilor publice și a programelor de cheltuieli. El a atras atenția asupra importanței includerii obiectivului de ocupare a forței de muncă în cadrul mandatului BCE.

Intervenția lui Sabin Cutaş a avut loc în plenul Parlamentului European, în contextul dezbaterii privind activitatea Băncii Centrale Europene.

miercuri, 11 decembrie 2013

Raportul europarlamentarului Sabin Cutas privind schimbul automat de informații in domeniul fiscal a fost aprobat de plenul PE


Strasbourg, 11 decembrie 2013,

Raportul europarlamentarului Sabin Cutas privind schimbul automat de informații intre administrațiile fiscale ale statelor membre a fost aprobat astăzi de către plenul Parlamentului European reunit la Strasbourg. Schimbului automat de informații ar permite Uniunii Europene să realizeze cel mai vast sistem de acest gen din lume.

marți, 10 decembrie 2013

Liberalizarea importului de vinuri din Republica Moldova, aprobată de plenul Parlamentului European


Strasbourg, 10 decembrie 2013,

Plenul Parlamentului European reunit la Strasbourg a aprobat astăzi Regulamentul care va elimina toate restricțiile la importul de vinuri provenind din Republica Moldova. În calitate de responsabil pentru acest Regulament din partea grupului său politic, Grupul socialiștilor și democraților din Parlamentul European, europarlamentarul Sabin Cutaş a salutat această liberalizare care apropie Republica Moldova de Uniunea Europeanǎ.